نمايشگاه‌ جاده ابريشم محملي براي گسترش روابط خارجي است

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي ‌«صادق نجفي» با اشاره به اين که هنر و فرهنگ بومي هر منطقه‌اي در برخورد اوليه با صنايع دستي‌ آن متجلي مي‌شود، ‌گفت: صنايع دستي يک ملت با راه‌يابي به ديگر جوامع به عنوان نماد و مظهري از آن ملت نقش انتقال فرهنگي را ايفا مي‌کند.

وي به نقش صنايع دستي در جذب گردشگر اشاره کرد و اظهارداشت: نمايشگاه صنايع دستي جاده ابريشم ، به عنوان حلقه اتصال فرهنگ و اقتصاد کشورهاي واقع در مسير جاده ابريشم امکان مقايسه توان هنرمندان داخلي و خارجي و گسترش بازار اين محصولات را فراهم مي‌کند.

‌‌نجفي ‌گفت: بررسي استعداد‌ها و ظرفيت‌هاي ايجاد اشتغال در اقتصاد مناطق، يکي از مبرم‌ترين وظايف دولت‌ها است و اين مسأله به ويژه در نواحي محروم در عين حال بهره‌مند از توان بالقوه اجتماعي و اقتصادي و فرهنگي از اولويت بيشتري برخوردار است.

‌وي افزود: ويژگي‌هاي‌ صنايع دستي ايران‌، مانند، غير وابسته بودن، قابليت ايجاد و توسعه در‌ مناطق شهري، روستايي و عشايري، عدم نياز به کارشناسان خارجي، دسترسي آسان به مواد اوليه و ابزار کار مختصر و ارزان، ارزش افزوده بالا، عدم نياز به سرمايه‌گذاري زياد، ضرورت حمايت از رشد و اعتلاي اين صنعت را بيشتر مي‌کند.
‌‌
به گزارش ميراث آريا، نمايشگاه بين‌المللي صنايع دستي جاده ابريشم يکم تا پنجم تيرماه امسال با حضور بيش از 300 رشته صنايع دستي و هنرهاي سنتي از 31 استان و هفت کشور خارجي در محل دائمي نمايشگاه‌هاي ‌بين‌المللي تبريز داير است.
/110.‌

انتهای پیام/

کد خبر 1391040387